luni, 30 iunie 2014

Aici se pot castiga bani fara nici o investitie

Aici se pot castiga bani fara nici o investitie.
http://libertagia.com 
Libertagia plateste 3$ pe zi si 60$ pe luna pentru a vizualiza 10 site-uri pe zi care dureaza 10 minute in zilele de luni pana vineri
Produsele companiei
se adreseaza tuturor celor care doresc sa castige bani folosind internetul astfel:
semnSe poate castiga bani doar vizionand reclamele companiei pe internet MINIM 60$ luna in doar 10 minute pe zi (de luni pana vineri) plus 1$ in fiecare luna pentru fiecare membru gratuit recomandat!!
semn Se poate dezvolta echipa de vanzari castigand comisioane din vanzari pana la 6 generatia de nivel. Mai mult de 70% din toate incasarile companiei sunt redirectionate catre utilizatorii ei.
http://libertagia.com/venitpasiv


Libertagia - Succesul depinde doar de tine

Libertagia este o companie internationala cu sediul in Lisabona, care iti propune o inedita combinatie de marketing multinivel, e-comert si publicitate online.

Avantajele companiei Libertagia:

Libertagia este o companie tanara infiintata doar de cateva luni.
Fi printre primi utilizatori ai sistemului si vei beneficia de toate avantajele sale !!
Filozofia principala a companiei este ca NU TREBUIE SA INVESTESTI NICI UN BAN :

Produsele companiei se adreseaza tuturor celor care doresc sa castige bani folosind internetul (astfel):
1.Poti vinde produsele companiei si vei beneficia de comisioane directe avantajoase.
2.Poti castiga bani doar vizionand reclamele companiei pe internet MINIM 60$ luna in doar 10 minute pe zi (de luni pana vineri) plus 1$ in fiecare luna pentru fiecare membru gratuit recomandat de tine sau de echipa ta !!
3.Iti poti dezvolta echipa ta de vanzari castigand comisioane din vanzari pana la 6 generatia de nivel. Mai mult de 70% din toate incasarile companiei sunt redirectionate catre utilizatorii ei.
4.Multe alte produse ale companiei cum ar fi LiveinBox si GiaGift.
5 ITI POTI PROMOVA GRATUIT AFACEREA TA ONLINE - IN FIECARE LUNA  POTI SA PRIMESTI UN PACHET CLICKPLUS DE 50.000 CLICK-URI DE MINIM 60 SECUNDE PENTRU SITE-UL TAU FARA SA PLATESTI NIMIC!!!!!! 
DOAR MUNCA TA SE PLATESTE

TOTUL GRATUIT FARA SA INVESTESTI NIMIC:


INREGISTREAZA-TE GRATUIT AICI !!!

Bronze Box
Pachetul gratuit BronzeBox iti da dreptul sa beneficiezi de toate avantajele companiei Libertagia..


Cum pot sa ma  inscriu?
Foarte simplu trebuie doar sa intri pe linkul www.libertagia.com   si sa completezi un formular cu numele tau si adresa de email. Si gata poti incepe sa incepi munca!!

Unde mai gasesc informatii despre Libertagia ?
Poti urmari tot ce mai e nou despre noi in TV liberta (informatii in limbile engleza, spaniola si portugheza) sau pe Youtube in canalul Oficial de Libertagia h (cu subtitrare in engleza, spaniola si portugheza)

Produsele companiei

Libertagia - Succesul depinde doar de tine

Libertagia este o companie internationala cu sediul in Lisabona, care iti propune o inedita combinatie de marketing multinivel, e-comert si publicitate online.


Principalele produse ale companiei
Libertagia iti ofera mai multe produse pe care poti sa le vinzi(!DAR NU ESTI OBLIGAT SA FACI NICI O VANZARE!) poti castiga bani doar din vizionare de publicitate si/sau dezvoltare echipe. Principalele produse sunt :
1. ClicPlus - incepand cu 50000 clicuri reale de minim 90 secunde fiecare
2. BoxCloud - cloud storage incepand cu 1TB la 500TB - informatii personale sau de afaceri protejate prin contract, compania utilizeaza serverele Amazon S3 cel mai mare din lume
3. GiaGift - un sistem inovativ de tombola online exclusiv petru membri in care se va putea castiga incepand de la telefoane mobile, laptopuri, etc pana la masini de lux sau case totul legal supravecheat de notar etc.
4. LiveinBox - un sistem personal GRATUIT pentru toti membri companiei de cloud storage de diverse dimensiuni in functie de pachetul ales in care se va putea stoca in siguranta arhivele personale, intr-un singur loc vei avea toate retelele sociale deschise, un chat pentru membri , tv online din diverse tari patand fi accesat de pe orice dispozitiv care se conecteaza la internet
5. Diverse alte produse care se vor dezolta pe parcursul cresterii companiei alicatii diverse, antivirusuri etc..

CASTIGURI din - Vizionarea de reclame

Toti membrii companiei vor primi in  functie de pachetul ales unele sarcini (task-uri) pentru care vor vi platiti.
Pachetul gratuit primeste zece reclame in fiecare zi (de luni pana vineri) pentru care va fi platit cu 3 US$ pe zi in jur de 60 US$ PE LUNA pentru doar 5-10 minute pe zi de efort fara nici o investitie. Pentru pachetele premium castigurile sunt mult mai mari pana la 80 usd/zi.

CASTIGURI din -Comisioane directe In functie de vanzari in fiecare zi se calculeaza comisioanele de vanzari directe 10% nivelul gratuit si 50% la nivelele premium.


CASTIGURI din -Comisioane ale echipei Fiecare membru incaseaza comisioane de la echipa formata de el pana la a 6 generatie - comisioane din veniturile generate de afiliati  


INREGISTREAZA-TE GRATUIT AICI !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu